GR | EN
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SITEMAP
   
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ CCTV ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ACCESS CONTROL ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ 24 ΩΡΟ SERVICE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Προφίλ
Κατασκευαστές
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Εταιρικά Νέα Περισσότερα

Η LYKOS SECURITY, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ιδρύθηκε το 1992.

Με γραφεία σε όλα τα κομβικά σημεία της Αττικής και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα η εταιρεία έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ευρύ πελατολόγιο με πελάτες που ξεπερνούν τους 4.000.

Πεποίθησή μας είναι ότι μπορούμε αξιόπιστα να σας παρέχουμε υπηρεσίες και λύσεις που συνδράμουν στην αποτελεσματικότητα της δραστηριότητας της εταιρείας σας.

Η πεποίθησή μας αυτή στηρίζεται στην μακρόχρονη πορεία της  LYKOS SECURITY στην Ελληνική αγορά, η οποία χαρακτηρίζεται από την συνέπεια στις υπηρεσίες μας , συνέπεια και ειλικρίνεια στις σχέσεις με τους Πελάτες μας και από την συνεχή και επίπονη προσπάθειά μας για καλύτερες ποιοτικά υπηρεσίες .

Η εταιρεία στα 20 χρόνια  λειτουργίας  έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις πανελλήνιες απαιτήσεις για ασφάλεια και να αποκτήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου όχι μόνο στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα

 

ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

 1. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 2. ΜΕΛΕΤΗ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ- ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 3. 24ΩΡΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 4. SERVISES ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 5. ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ
 6. ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ
 7. ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
 8. ΣΤΑΤΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ
 9. ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
 10. ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ
 11. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ
 12. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

   

  Η μεγάλη ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουμε σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία την άριστη τεχνική κατάρτιση και την πολυετή εμπειρία μας,

  μας καθιστούν πρωτοπόρους στην αγορά ηλεκτρονικών συστημάτων ,κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά αφού μεγάλοι όμιλοι και μεγάλες εταιρείες μας εμπιστεύονται.

  Η εταιρεία μας είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες ασφάλειας και να υποστηρίζει τα συστήματα αυτά  από την προμήθεια έως και την λειτουργία τους.

   

  Ένα ηλεκτρονικό σύστημα ασφαλείας επιτηρεί έναν χώρο 24ωρες το 24ωρο από οποιονδήποτε προσπαθήσει να εισέλθει  παράνομα ή χωρίς άδεια από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου εσωτερικά η εξωτερικά.

  Με το ηλεκτρονικό σύστημα ασφαλείας καλύπτουμε το ακίνητο όχι μονό με το να χτυπάει μια σειρήνα τοπικά αλλά και βλέποντας εικόνα από το ακίνητο σε περίπτωση απόπειρας παραβίασης.

  Το κέντρο λήψης σημάτων, όπου συνδέεται το σύστημα ασφαλείας σε περίπτωση παραβίασης λαμβάνει ένα σήμα σε υπολογιστή οπού με το κατάλληλο πρόγραμμα δείχνει σε ποιο σημείο προσπαθούν να παραβιάσουν τον χώρο, αν συνεχίζεται η προσπάθεια παραβίασης, ή αν σταμάτησε η προσπάθεια παραβίασης, με την βοήθεια κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης ο χειριστής μπορεί να έχει και εικόνα του συγκεκριμένου χώρου. Όλα αυτά γίνονται σε δευτερόλεπτα και έτσι δίνουν στον χειριστή του κέντρου λήψης σημάτων εικόνα για να ενημέρωση την άμεση δράση, τον ιδιοκτήτη και την εταιρεία security που πιθανών να κάνει την άμεση επέμβαση.

  Η επικοινωνία του συστήματος ασφαλείας γίνεται μέσω τηλεφωνικής γραμμής ή με ασύρματη μονάδα GSM χρησιμοποιώντας  κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

  Η εφαρμογή αυτής της μεθόδου κάλυψης με ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας εφαρμόζεται σε πολλούς πελάτες μας με 100% επιτυχία. 

   

  Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας απαρτίζεται από καταξιωμένους  επαγγελματίες ηλεκτρονικούς –μηχανολόγους κλπ που με την πολυετή εμπειρία τους δίνουν τις καλύτερες λύσεις για το πιο αποτελεσματικό σύστημα ασφαλείας.